Kurse profesionale

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

https://www.facebook.com/events/346779832789942/ 

#1 Objektivat dhe cfarë do trajnohet:

 • Planifikimi i njerezve si aset baze ne biznes ose OJF.
 • Rekrutimi e seleksionimi I punonjesve.
 • Vendosja e objektivave ne lidhje me pagen/etj.
 • Kontratat e punes, ligji dhe procedurat.
 • Formimi i punonjesve, karriera ne biznes/organizate.
 • Muaji: Vleresimi  i Performances /marrja e masave disiplinore.

#2 Kush mund të marrë pjesë?

 • Të papunësuar të cilët aspirojnë të futen në punë ne manaxhimin e BNj.
 • Të punësuar të tjerë të cilët aspirojnë të përparojnë në karrierën e tyre në manaxhim të kompanisë duke fituar njohuri funksionale të manaxhimit të
 • Specialistët dhe cilëtdo që kryejne funksione te BNj në kompani

Në fund të trajnimit do të pajiseni me Certefikatë. 


 

Dita: E shtunë |

 Data: 23 /11/ 2019 |

 Ora09.00-13.00

 

 

Pagesa e pjesëmarrjes : 1.500L / personi.
Për regjistrime na kontaktoni në :
Cel: 0698586692 (whats app & viber)
Cel: 0682570982
Mob: 042220009
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

 

 

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR