Menaxhimi i Konflikteve

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

#1 Në përfundimin e këtij kursi të Menaxhimit të Konflikteve, nxënësi do të jetë në gjendje të:

 • Punojë me njerëz të vështirë
 • Kthejë argumentet në diskutime
 • Caktivizojë fajin
 • Trajtojë ndjenjat e forta
 • Shpërndajë lajmet e këqija
 • Ushqejë zgjidhjen dhe jo e problemin
 • Zgjedhja e konfliktit të duhur
 • Krijimi i fituesit: arritja e zgjidhjes

#2 Kërkesat për vendin osë klasën

 • Vendi / klasa e përshtatshme për trajnime dhe grupe pune (Akustikë në sallën e trajnimit)
 • Projektues i të dhënave dhe konfigurimi i kompjuterave për PowerPoint ose prezantime të tjera software
 • Ekrani i projektimit
 • Flipcharts
 • Linjë interneti

Numri i Ditëve: 1 Ditë |

 Kohëzgjatja: -

  

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR

Please publish modules in offcanvas position.