Përshtypje

Përshtypje


Lorena Kanaci
Kursi THE WAY ishte një experiencë e bukur për mua. Mangësitë që kisha reth nivelit që sapo mbarova
nuk I kam më. Seancat që zhvillova ishin të mjaftueshme për mua për të rikujtuar gjuhen Angleze, pasi
kisha 1 vit pa e praktikuar.
Stafi është shumë I respektueshëm dhe korrekt me oraret. Ambjenti gjithashtu është shumë komod dhe
I kendshëm. Cdo paisje që nevojitet për të zhvilluar orën e mësimit ( projector, laptopetj.) është
funksionale.
Me pelqen cdo gje dhe mendoj të vazhdoj të jem përsëri studente e qëndrës së kurseve THE WAY !
Lorena Kanaci
Fatime Tola
Faleminderit për shërbimin tuaj të shkëlqyer. Më ka bërë shumë përshtypje. Mësuesi është i shkëlqyeshëm dhe unë
kuptojeni shumë mirë.
Unë mendoj se këtu, do të përparoj me anglishten time. Nuk kam ankime për asgjë.
Ndihem mirë që jam këtu. Unë do të ofroj reagime për shërbimin tuaj në mediat sociale, të merituar.
Fatime Tola
Ema Minxolli
Jam shumë e kënaqur nga kursi I zhvilluar në qëndren THE WAY. Më pëlqen shumë metoda që përdoret
si dhe mesimdhënia nga zysha ime Linda.
Stafi është shumë mikpritës dhe I disponueshëm për cdo gjë.
Më pëlqejnë programet që vendosen sipas nevojave dhe niveleve të studentëve.
Ema Minxolli
Eranda Serani
Kam gati 1 vit që jam pjesë e qëndrës së kurseve THE WAY. Ndihem mirë me ambjentin ku zhvillohet
mesimi, me mesimdhënien, mësuesen dhe stafin. THE WAY ka mundësuar që unë të kem një njohje të
mirë të gjuhës gjermane për një kohë relativisht të shkurtër.
Eranda Serani
Kriseida Omeri
Në mars të vitit 2019 nisa kursin e gjuhës gjermane në qëndrën e kurseve te gjuhëve te huaj THE WAY.
Deri tani ka qenë një experience shumëënëse .
Kam marrë komente dhe nga të aferm të cilët e flasin këtë gjuhë , që kam përparuar në një periudhë
shumë të shkurtër dhe kjo jo vetëm prej perkushtimit tim, por edhe prëj stafit të përgatitur që kjo
qëndër ka. Stafi është shumë I komunikueshëm, I rregullt, I sakte në informacionet që jep dhe shumë
miqësor.
Përvec kësaj, edhe kushtet e ambientëve të klasave dhe zyrave janë të reja, të mirëmbajtura ,të mirë -
ndricuara dhe ofrojnë të gjitha mjetet e nevojshme per mirëvajtjen e mësimit ashtu si duhet.
Kriseida Omeri
Klienti 1
Kursi qe organizohet ne The Way TD ka shume aspekte positive. E para, pergjegjesia e mesuesve e cila garanton pergatitje optimal te kursanteve. Se dyti, organizimi i mire i materialeve dhe informacioni e ben procesin e mesimnxenies me te lehte dhe me te shpejte. Se treti, komunikimi I mire midis mesuesit dhe nxenesit e ben kursin ne vetvete te kenaqshem dhe rrit efikasitetin. Anglishtja ime eshte permiresuar ne nje shkalle shume te madhe. Kam mesuar shume fjalor, kam permiresuar aftesite e mia ne shkrim ashtu si dhe aftesite ne te folur dhe ne te degjuar.
Klienti 1

VLERESIMI I KURSIT DHE FEEDBACK

Ju lutemi të na tregoni për përvojën tuaj në Thewaytd Course Center.

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR