Përfitoni nga OFERTAT e fundit!

Regjistrohu tani dhe përfito për cdo nivel - 35% ULJE!
Regjistrohu së bashku me dy miqtë tuaj, secili prej tyre përfiton - 35% ULJE, ndërsa ju përfitoni - 50% ULJE!

Përshtypje

I vlerësojmë komentet tuaja!

<strong>Klienti 1</strong>, Student
Kursi qe organizohet ne The Way TD ka shume aspekte positive. E para, pergjegjesia e mesuesve e cila garanton pergatitje optimal te kursanteve. Se dyti, organizimi i mire i materialeve dhe informacioni e ben procesin e mesimnxenies me te lehte dhe me te shpejte. Se treti, komunikimi I mire midis mesuesit dhe nxenesit e ben kursin ne vetvete te kenaqshem dhe rrit efikasitetin. Anglishtja ime eshte permiresuar ne nje shkalle shume te madhe. Kam mesuar shume fjalor, kam permiresuar aftesite e mia ne shkrim ashtu si dhe aftesite ne te folur dhe ne te degjuar.
Klienti 1, Student

Eksperienca dhe pasioni na dhuron gjithçka që duhet për të siguruar sherbimin më të mirë dhe kualitativ

LAJMET E FUNDIT

Merrni informacionin e duhur mbi ofertat dhe njoftimet e fundit!

OFERTË!
( 2 Ratings )

OFERTË!

Nxitoni te perfitoni nga ofertat tona te cilat do jene te vlefshme deri ne fund te vitit 2019! Regjistrohuni tani ne kurset e qendres tone dhe perfitoni 35% ulje!

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR