Rreth Nesh

Mirësevini tek The Way for Training & Development!

The Way for Training & Development u krijua për të qenë pranë jush, duke pasur parasysh gjithmonë rëndësinë e baraspeshës midis çmimit dhe mirëmbajtjes së standardeve të cilësisë së lartë në mësimdhënie, trajnim dhe zhvillim.

Të gjitha këto kërkojnë një sërë aftësish, ekspertizë dhe vëmendje të veçantë për detajet. Pra, duke ditur se çfarë është e rëndësishme për ju dhe çfarë ju bën të përgatitur për jetën e përditshme në të ardhmen dhe profesion, ne bashkojmë metodat tradicionale të mësimdhënies dhe trajnimit me teknologjinë më të fundit.

Teknologjia që ne kemi zgjedhur për të procesuar me studimet është një nga ato më të mirat dhe të disponueshëm për çdo lloj klienti: nxënës, studentë, biznesmenë dhe njerëz të tjerë që dëshirojnë t'i zbatojnë aftësitë e tyre në çfarëdo fushe të të mësuarit.
get-started-video.jpg
Misioni
Misioni i THE WAY është që të ofrojë mësimdhënie me cilësi të lartë në një mjedis ku të gjithë respektohen, angazhohen në mënyrë aktive, dhe orientohen drejt arritjes së suksesit dhe përsosmërisë.
Vizioni
Vizioni ynë është të udhëheqim rrugën në botën e trajnimit dhe zhvillimit përmes përsosmërisë së vazhdueshme, inovacionit dhe krijimtarisë.
Vlerat
Ne kemi njohuri të thella, që nga metodat e mësimdhënies, studimit, kushteve te trajnimit dhe profesorëve me përvojë shumëvjeçare.

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR