English language courses

  • English language courses

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Qëndra e kurseve të gjuhëve të huaja THE WAY, ju fton të merrni pjesë te aktiviteti që organizojme për të praktikuar gjuhën Angleze .

Hyrja : FALAS për të gjith.
 
Prezantohet një temë nga një prej mësuesve që ne bashkëpunojmë dhe më pas është pjesa interaktive ku diskutohet tema ne gjuhën angleze gjithmon me ndihmën e mesuesit/es. 
Ejani të diskutojmë së bashku dhe njëkohësisht te praktikojme gjuhen angleze.

Për më tepër informacion në lidhje me datat e zhvillimit na kontaktoni në :  
  
cel: 0698586692 (whats app & viber)

cel: 0682570982

mob: 042220009

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   
 

Jeni të mirëpritur. .

 

Rating:
( 0 Rating )

Newsletter Subscription

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Contact Us

Opening hours

  • Monday to Friday 9:00 to 17:00
  • Saturday 9:00 to 13:00
  • Sunday: CLOSED