Kurset e gjuhës angleze

 • Kurset e gjuhës angleze

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 
INFORMACIONI I KURSIT / COURSE INFORMATION
 • NIVELI / LEVEL:
 • FILLON / START ON:
 • LITERATURA / LECTURE:
 • KOHËZGJATJA / DURATION:
 • NUMRI I STUDENTËVE / CLASS SIZE:
 • ORARI / TIME:
 • VENDI / LOCATION:

Qëndra e kurseve të gjuhëve të huaja THE WAY, ju fton të merrni pjesë te aktiviteti që organizojme për të praktikuar gjuhën Angleze .

Hyrja : FALAS për të gjith.
 
Prezantohet një temë nga një prej mësuesve që ne bashkëpunojmë dhe më pas është pjesa interaktive ku diskutohet tema ne gjuhën angleze gjithmon me ndihmën e mesuesit/es. 
Ejani të diskutojmë së bashku dhe njëkohësisht te praktikojme gjuhen angleze.

Për më tepër informacion në lidhje me datat e zhvillimit na kontaktoni në :  
  
cel: 0698586692 (whats app & viber)

cel: 0682570982

mob: 042220009

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.   
 

Jeni të mirëpritur. .

 

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR