Zgjidhja e Konflikteve

  • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

This programme is suitable for any person who is likely to encounter conflict on a frequent basis. It provides the skills to deal with every type of person, whether they are staff members, clients, colleagues, customers, or ‘outsiders’.

Objektivat e kursit

Duke ndjekur këtë kurs pjesëmarrësit do të fitojnë:

  • Aftësinë për të identifikuar dhe trajtuar sjelljet që shkaktojnë konflikt
  • Kuptimi i qasjeve të ndryshme ndaj konfliktit
  • Aftësitë për të gjetur një bazë të përbashkët për të ndërtuar një marrëveshje
  • Besimi për t'iu kundërvënë njerëzve me vendosmëri
  • Aftësi për të kontrolluar ankthet, zemërimin dhe frikën tuaj

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë 

 

 

 
Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR

Please publish modules in offcanvas position.