Kursi

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

Kurs i dizajnuar për ata trajnerë të rinj ose pa njohuri formale për hartimin dhe shpërndarjen e programeve të trajnimit. Përmbajtja e kursit përqendrohet në shpërndarjen profesionale të trajnimeve për grupe të vogla në vendin e punës, në vend të aftësive të trajnimit një-në-një.

Objektivat e kursit

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

 • Kuptojnë pjesët përbërëse të "Ciklit të Mësimit dhe Trajnimit"
 • Kuptojnë se si dhe pse njerëzit mësojnë dhe çfarë i pengon ata të mësojnë
 • Kuptojnë stilin e të mësuarit të ndryshëm të njerëzve
 • Strukturo një sesion trajnimi për suksesin maksimal (Fillim, Mesëm, Fund)
 • Fito dhe ruaj vëmendjes së grupit
 • Adaptoni stilin tuaj të stërvitjes përmes "prezantimit", "lehtësimit", "udhëheqjes së grupit" dhe aftësive të stërvitjes
 • Materialet e trajnimit të projektimit
 • Jepni trajnim efektiv duke përdorur teknikat e grupit

 

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë  

 

 
Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR