Trajnime (trajnim pune & trajnim jete)

  • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

This is an ideal course for anyone who needs to use effective coaching skills to develop others; whether they are line managers, internal coaches, or HR professionals. skills, after a person has been fully trained.

Objektivat e kursit

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

  • kuptojnë përfitimet e stërvitjes dhe rolin e trajnerit
  • kuptojnë kur të përdorin stërvitje si një mjet zhvillimi
  • identifikoni fazat e ndryshme të procesit të stërvitjes
  • plan, dhe dorëzojë, një seancë stërvitje
  • praktikoni aftësitë në të gjitha fazat e procesit të stërvitjes

 

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë 

 

 

 
Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR