Strategjia e Komunikimit

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

#1 Pas kompletimit e këtij kursi të Strategjisë së Komunikimit, pjesëmarrësi do të jetë në gjendje të:

 • Identifikojnë problemet e përbashkëta të komunikimit që mund ti mbajnë prapa.
 • Zhvillojnë aftësi për të bërë pyetje që ju japin informacionin që ju nevojitet.
 • Mësojnë se çfarë u thonë mesazhet e veta jo-verbale të tjerëve.
 • Zhvillojnë aftësi për të dëgjuar në mënyrë aktive dhe empatike të tjerët
 • Përmirësojnë aftësitë e veta për të trajtuar situata të vështira
 • Përballojnë situatat në mënyrë të sigurt

#2 Kërkesat për vendin osë klasën

 • Vendi / klasa e përshtatshme për trajnime dhe grupe pune (Akustikë në sallën e trajnimit)
 • Projektues i të dhënave dhe konfigurimi i kompjuterave për PowerPoint ose prezantime të tjera software
 • Ekrani i projektimit
 • Flipcharts
 • Linjë interneti

Numri i Ditëve: 1 Ditë  |

 Kohëzgjatja: 5 - 6 Orë

 

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR

Please publish modules in offcanvas position.