Menaxhimi i ciklit të projektit

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

Stafi që menaxhon dhe kontribuon në projekte të çfarëdo madhësie dhe kohëzgjatjeje. Ky kurs është veçanërisht i dobishëm për ata që nuk kanë trajnim formal të menaxhimit të projektit, pasi ndërton procesin e menaxhimit të projektit nga parimet themelore.

Objektivat e kursit

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

 • identifikojnë aktivitetet kyçe që duhet të menaxhohen për të siguruar suksesin e projektit
 • kuptojnë të gjitha hapat e përfshirë në zhvillimin e një projekti të ri, nga fillimi në fund
 • identifikojnë dhe kuptojnë rëndësinë e njerëzve kyç në një projekt
 • të mësojnë dhe të zhvillojnë aftësitë për të krijuar një dokument të plotë të planifikimit të projektit
 • mësoni si të vendosni afatet e projektit
 • të mësojnë dhe të zhvillojnë aftësitë që lidhen me menaxhimin efektiv të cilësisë së projektit
 • njohin proceset e nevojshme për të arritur përfundimin në kohë të një projekti
 • identifikoni, vlerësoni dhe kontrolloni rrezikun në të gjitha projektet tuaja
 • të identifikojë vlerën monetare të vlerësuar (EMV) të një rreziku
 • identifikoni me saktësi koston totale të projektit
 • matja e progresit të një projekti dhe vlerësimi i kostos në përfundim, duke përdorur Menaxhimin e Vlerave të Fituara (EVM)
 • identifikojnë aktivitetet kryesore dhe komponentët e takimeve të suksesshme të progresit të projektit

Kohëzgjatja: 3 Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë 

 

  

 
Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR

Please publish modules in offcanvas position.