Lidership dhe Menaxhim

  • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

 Kush duhet të marrë pjesë?

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

  • Përcaktoni praktikat më të mira të udhëheqësve përmes historisë dhe si t'i zbatoni ato sot
  • Përcaktoni rolin tuaj si një udhëheqës efektiv në çdo organizatë
  • Përshkruani një model të menaxhimit të ndryshimit për menaxhimin
  • Përshkruani si të ndërtoni dhe rindërtoni besimin në një organizatë
  • Zhvillimi i strategjive për krijimin e një mjedisi pozitiv të punës që nxit udhëheqjen

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë 

 

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR