Kompetenca komunikimi

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

Ky kurs është për ata njerëz që duan të kuptojnë se si të komunikojnë në mënyrë efektive me klientët, stafin e tyre, kolegët e tyre dhe menaxherët e tyre.

Objektivat e kursit

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

 • vendosin udhëzime të qarta për komunikim efektiv
 • e konsiderojnë rolin e aftësive të mira ndërpersonale në vendin e punës multikulturore të rajonit të Gjirit
 • kuptojnë stile të ndryshme të sjelljes dhe mësojnë të modifikojnë sjelljen tuaj për të arritur rezultatet më të mira
 • kuptoni se si të qëndroni të pranishëm 'në momentin', 'dëgjoni për qëllimin' dhe ndikoni pozitivisht në dëgjuesin tuaj
 • kuptoni se si të komunikoni në mënyrë efektive kur aksionet janë të larta dhe ju duhet të neutralizoni argumentet në mënyrë efektive
 • kuptojnë si të japin dhe të marrin reagime konstruktive si një mënyrë për të ndërtuar marrëdhënie më të mira
 • tregojnë sjellje të sigurt
 • përdorin të gjitha aftësitë e mësipërme për të siguruar punë në ekip me efektivitet
 • krijimi i planeve individuale të veprimit për zhvillimin e vazhdueshëm personal

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë 

 

Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR