Aftësitë e negocimit

 • Kurse profesionale

Vleresimi aktual: 0 / 5

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Kush duhet të marrë pjesë?

Blerësit, drejtuesit e llogarive, negociatorët e kontratave, profesionistët e shitjes, menaxherët e shitjeve dhe të gjithë ata që përfshihen në shitjen dhe blerjen e proceseve të negociatave dhe do të përfitonin nga ky trajnim negociues.

Objektivat e kursit

Deri në fund të kursit pjesëmarrësit presin që të:

 • Kuptoni llojet themelore të negociatave, fazat e negociatave dhe aftësitë e nevojshme për negociata të suksesshme
 • Kuptoni dhe zbatoni konceptet themelore të negociatave: WATNA, BATNA, WAP dhe ZOPA
 • Vendosni bazat për negociata
 • Identifikoni se çfarë informacioni duhet të shpërndani dhe çfarë të mbani vetë
 • Kuptoni teknikat bazë të negociatave
 • Zbatoni strategjitë për identifikimin e fitimit reciprok
 • Kuptoni se si të arrini konsensus dhe të vendosni kushtet e marrëveshjes
 • Merreni me sulme personale dhe çështje të tjera të vështira
 • Përdorni procesin e negociatave për të zgjidhur problemet e përditshme
 • Negocioni në emër të dikujt tjetër

Kohëzgjatja: Ditë |

 Orët: 6 Orë/Ditë 

 

 

 
Rating:
( 0 Rating )

Regjistrohu në Newsletter

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

 • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
 • E Shtunë 9:00 deri 13:00
 • E Dielë: MBYLLUR

Please publish modules in offcanvas position.