NJOFTIM!

  • Blog

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Qendra 'The Way for Traning and Development", me datat 31.12.2017 dhe 01.01.2018 do qendroje e mbyllur! Stafi i qendres tone ju uron perzemersisht Gezuar Vitin e Ri 2018!

Rating:
( 1 Rating )

Lajmet e Fundit

OFERTË!

OFERTË!

26 Dhjetor 2017
NJOFTIM!

NJOFTIM!

26 Dhjetor 2017

Provide Learning solutions to improve performance by enhancing knowledge and skills.

Email : [email protected]

Na kontaktoni

Oraret

  • E Hënë deri Të Premte 9:00 deri 17:00
  • E Shtunë 9:00 deri 13:00
  • E Dielë: MBYLLUR